Atenţie, călărăşeni: "Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

1.200 de afişe şi 6.000 de fluturaşi vor fi distribuite călărăşenilor în cadrul campaniei de informare şi conştientizare „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”    Autorităţile locale au prezentat riscurile pe care le implică nerespectarea legislaţiei privind alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.

Comisar şef Chirică Costel, împuternicit la comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, a transmis mesajul M.A.I., acela că avem datoria şi responsabilitatea de a lua toate măsurile pentru asigurarea unor alegeri corecte şi a prezentat măsurile de ordin operativ care au fost luate până în prezent pentru constatarea şi combaterea infracţiunilor şi a faptelor care contravin legii.

În judeţul Călăraşi vor fi distribuite 1200 de afişe şi 6000 de fluturaşi. Materialele au fost deja repartizate tuturor subunităţilor şi secţiilor rurale, urmând ca afişele să fie postate în cele mai aglomerate locuri, frecventate de un număr mare de persoane (primării, biserici, pieţe, târguri săptămânale, spitale, dispensare, gări, autogări, magazine, farmacii etc.). De asemenea, poliţiştii vor merge din poartă în poartă pentru a discuta cu cetăţenii în vederea responsabilizării lor referitor la implicaţiile votului ilegal.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite