O recunoaşteţi? A dispărut de acasă pentru că nu se înţelegea cu părinţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Crina Manole este elevă în clasa a-X-a
Mădălina Crina Manole este elevă în clasa a-X-a

O adolescentă este de negăsit de 2 zile, după ce nu s-a mai întors acasă de la şcoală. Familia a anunţat Poliţia şi crede că liceana a fugit de la domiciliu pentru că avea o comunicare defectuoasă cu părinţii.

Mădălina Crina Manole, în vârstă de 17 ani, a mai fost văzută prin oraş de colegii de şcoală, însă acasă nu a mai ajuns de pe 31 ocotmbrie 2011. Alertaţi, părimţii s-au dus într-un suflet la Poliţie şi au cerut ajutor pentru a le fi găsită fiica. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că fata, elevă în clasa a - X - a la liceul Ştirbei-Vodă Călăraşi, a plecat de la domiciliu spre şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Minora a avut mai multe discuţii în contradictoriu cu părinţii pe tema situaţiei sale şcolare.

Semnalmente

La momentul dispariţiei, fata nu avea asupra sa bani sau acte de identitate. În momentul dispariţiei, adolescenta era ămbrăcată cu blues-jeans, geacă neagră din imitaţie de piele şi pantofi negri. Mădălina Crina ere 1.70 înălţime, păr şaten închis, lung, ochi căprui şi constituţie atletică.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite