Mamă şi fiică, rănite pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra, de 25 de ani, traversa strada regulamentar, alături de fetiţa sa, aflată în cărucior.

Accidentul s-a produs ieri, la ora 13.00, pe bulevardul Tineretului, din municipiul Olteniţa.  Violeta Roşu (25 de ani), tânăra mămică, s-a angajat în traversarea bulevardului Tineretului, pe trecerea de pietoni, alături de fiica sa, de numai opt luni, pe care o transporta într-un cărucior. Ghinionul a făcut să fie lovită de un bărbat de 28 de ani, din Olteniţa, care conducea o maşină marca Dacia Solenza.   

„În jurul orei 13.00, pe fondul neacordării de prioritate pietonilor, conducătorul auto Valeriu D., le-a accidentat pe cele două, deşi acestea traversau strada regulamentar şi prin loc marcat şi semnalizat corespunzător “, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, Ramona Tudor.

Transportate la Bucureşti

Cele două victime au fost transportate de urgenţă la Spitalul Olteniţa pentru îngrijiri medicale.

„Pentru că nu ştiam exact în ce stare se află, am considerat că ar fi mai bine să le trimitem la Bucureşti. Acestea au fost transportate la spitalul Bagdasar-Arseni, unde au fost supuse unui examen la comuterul tomograf, iar acum aşteptăm rezultatele. Fetiţa prezenta o plagă minoră în regiunea frontală dreaptă, însă era vioaie şi jucăuşă. Mama sa avea o rană la ochi şi mai multe echimoze la nivelul toracelui“, a declarat Liana Petculescu, directorul Spitalului din Olteniţa.

Aceasta a mai adăugat că în urma rezultatelor, cele două se vor întoarce la Olteniţa, unde vor mai rămâne câteva zile sub supraveghere.

Poliţiştii au testat şoferul cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii vor continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.
 



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite