Călăraşi: Accident mortal la canton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurel Beia, fost cadru militar, şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident de circulaţie, ieri dimineaţă, în timp ce se ducea la o partidă de pescuit.

Bărbatul, conducea autoturismul marca Volswagen Tuareg pe DN3, în afara municipiului Călăraşi, când a pierdut controlul asupra volanului, într-o curbă, lovindu-se de un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului, Aurel Beia, în vârstă de 60 de ani , a decedat , iar pasagerul din dreapta autoturismului, Tudorel S., de 55 de ani, din Călăraşi, a suferit fracturi la ambele picioare.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti la locul accidentului s-a constatat faptul că şoferul poseda permis de conducere din anul 1976 şi nu purta centura de siguranţă. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii acestui accident tragic.

Apropiaţii spun că Aurel Beia ar fi putut suferi un infarct, din cauza problemelor cardiologice pe care le avea de mai mult timp. El se afla sub tratament, neavând voie să conducă autovehicule.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite