A căzut cu maşina în gol de pe şoseaua Chiciu, în timp ce era urmărit de poliţişti. Şoferul a dispărut imediat de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Implicat într-un accident rutiet, vineri seară, în jurul orei 21.00, un călărăşean s-a făcut nevăzut de la locul faptei, după ce a căzut cu maşina în gol de pe şoseaua Chiciu. Anchetatorii cred că şoferul era băut, motiv pentru care a încercat să-şi ia tălpăşiţa, dispărând în pădurea din apropiere. Incidentul s-a petrecut în timp ce oamenii legii îl urmăreau pe bărbat.

Aflat la volanul unui autoturism Ford Mondeo, Ion C., nu a oprit la semnalul poliţiştilor, la un control de rutină.  Pentru că li s-a părut suspectă atitudinea sa, poliţiştii au trecut la urmărire pe Bd. Eroilor înspre Chiciu. La câteva sute de metri, în apropiere de fabrica de mezeluri Aldis, şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat în parapetul de pe marginea drumului şi s-a prăbuşit de pe şosea câţiva metri în gol. La faţa locului, poliţiştii au avut o surpiriză: nu l-au găsit pe şofer. Maşină însă era distrusă în proporţie de 90%. Se bănuieşte că acesta şi-a asigurat scăparea în pădure. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite