Călăraşi: Şoferul unui BMW a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un Fiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, pe D.N.4, în comuna Şoldanu. Şoferul unui BMW a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

Sâmbătă, în jurul orei 20.25, în timp ce conducea regulamentar  autoturismul marca Fiat, pe D.N. 4, în Comuna Şoldanu, George S., de 22 ani, din localitate, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca BMW, al cărui conducător auto a pierdut controlul volanului şi  a intrat pe contrasens.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui Costinel D., de 40 ani, Andreea D., de 4 ani, şi Maria D., de 1 an, pasageri în autoturismului Fiat, dar şi vătămarea conducătorului autoturismului BMW, care, fiind transportat cu ambulanţa la  un spital din Bucureşti, a fugit din camera de gardă.

Din verificările efectuate de poliţişti, conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Cornel P., de 40 ani, din Oraşul Pantelimon, Ilfov, care posedă permis de conducere din anul 2003. George S. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite