Un minor s-a urcat băut la volan şi a accidentat un bătrân la Sohatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor din comuna Ulmu s-a ales cu dosar penal, după ce a rănit un bătrân în timp ce afla, băut fiind, la volanul unui Volkswagen.

Poliţiştii spun că Gheorghe C.(26 de ani), din Olteniţa, a mers sâmbătă, 13 august 2011, în comuna Sohatu, judeţul Călăraşi, la volanul autoturismului marca Volkswagen. Maşina a fost parcată pe o alee, însă Ionuţ M.(17 ani), pasager, a rămas să se odihnească.

La puţin timp, minorul, dornic de adrenalină, s-a gândit să facă o plimbare la bordul bolidului.  Deşi nu avea permis şi era băut, adolecentul a pornit maşina, fără să-şi dea seama că în faţa acesteia se afla un bătrân. Ion V.(85 de ani), care dormea pe o pătură, la umbră, a suferit câteva traumatisme în urma acidentului. El a fost transportat la un spital din capitală pentru îngrijiri medicale.

Alcoolemie de 0,37 mg

Ionuţ M. a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală gravă din culpă şi conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite