GALERIE FOTO Durere după teribilul accident de pe DN21. Copacul doborât de hoţii de lemne a făcut patru victime din Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teribilul accident în care două persoane şi-au pierdut viaţa pe DN 21 şi alte patru au fost rănite din cauza unui copac doborât de hoţii de lemne pe carosabil a adus multă durere. Doi tineri au murit pe loc la impactul cu pomul. Ei se aflau în maşină cu naşii lor care au fost răniţi grav. Toţi patru sunt din Călăraşi.

Cei doi tineri care şi-au găsit sfârşitul erau pasageri în autoturismul Volkswagen alb, prima maşină care s-a izbit violent de copacul căzut pe şosea. Deşi un tânăr, din Brăila, a observat pericolul şi a încercat să-i atenţioneze şi pe ceilalţi participanţi la trafic, nu a reuşit acest lucru. Maşina a intrat în plin în pom, iar două vieţi au fost curmate pe loc. Naşa celor decedaţi, tot din Călăraşi, mamă a doi copii, a fost grav rănită. Ea a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Florească din Capitală pentru îngrijiri medicale. Soţul său a suferit răni la fel de serioase şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul din Slobozia, fiind internat la secţia Chirurgie ATI. Cei doi soţi deţin în Călăraşi un magazin de haine în zona Orizont şi o firma de construcţii.

image

VEZI AICI IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite