Citiţi în săptămânalul ADS Călăraşi Zeci de criminali bântuie prin oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au soluţionat 40 de dosare, dar mai în lucru încă 30. La Poliţia Municipiului Călăraşi curg reclamaţiile de morţi suspecte. Ofiţerii sunt datori să verifice fiecare reclamaţie şi să afle de ce există suspiciuni.

„Avem în lucru 30 de dosare prinvind decese suspecte. Sunt cazuri şi din anii trecuţi, care la început au fost rezolvate, dar un membru al familiei nu a fost mulţumit de rezultat şi s-a redeschis dosarul. De la începutul anului au fost rezolvate încă 40 de dosare“, a declarat Marian Radu, agent şef  în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

Caz închis şi...redeschis

O femeie din comuna Grădiştea a decedat în anul 2008, după câteva zile de la internarea sa în spital. „ Pensionara s-a simţit rău şi a mers la medicul din comună. I s-a dat tratament, după care au internat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi. La câteva zile, femeia a decedat“,a spus Marian Radu. După decesul femeii, membrilor familiei li s-a prezentat raportul medico-legal. „Am chemat familia şi le-am arătat documentele medicol-legale pentru a nu exista niciun fel de obiecţii. Cu acordul familiei, dosarul a fost închis şi s-a dat soluţie de neînceperea urmăririi penale“, a mai precizat poliţistul.
După câteva săptămâni , cazul a luat o nouă turnură. O altă fiică a decedatei s-a prezentat la poliţie, nefiind de acord cu soluţia care s-a dat în cazul mamei sale, şi  a cerut redeschiderea anchetei. „Nu a fost de acord cu soluţia de neîncepere a urmăririi penale şi a dorit să se facă, din nou, cercetări. Au fost trimise probe la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din Capitală şi se aşteaptă rezultatele.

Citiţi în noul ADS Călăraşi ce s-a rezolvat cu cazul copiilor care au ars de vii, în cartierul Obor

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite