Călăraşi: Poliţia Rutieră a organizat astăzi campania „Alege viaţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii rutieri. FOTO: Arhivă
Poliţiştii rutieri. FOTO: Arhivă

Poliţiştii din cadrul Seviciului Rutier, au organizat astăzi o acţiune pentru prevenirea conducătorilor auto care nu poartă centuri de siguranţă.

În colaborare cu BCR Asigurări, aceştia au împărţit peste 1000 de pliante, sfătuindu-i pe posesorii de permise auto. „Centura de siguranţă este foarte importantă, dorim să îi facem pe conducătorii auto să înţealeagă că trebuie să aibă grijă şi să fie foarte atenţi, pentru a se evita aciidentele“, a declarat Daniel Naghi, inspector principal la Serviciul Rutier.

Patru poliţişti au stat în intersecţia de la Colegiul Sandu Aldea, oprind maşinile pentru a le putea da pliantele. La intersecţia de la Bălan, au fost doar doi poliţişti împreună cu un reprezentant de BCR Asigurări.

Rozaria Mucerniuc, director de la Sucursala BCR Asigurări, a fost alături de colaboratorii din poliţie. „Există o colaborare foarte bună între noi, şi am avut în fiecare an astfel de acţiuni. Suntem alături de poliţie, pentru că este important să pentru conducătorii auto, dar şi pentru pietoni“, a explicat Rozaria Mucerniuc.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite