Călăraşi: „Nimeni nu mi-a făcut farse de ziua mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Chirilă, preşedintele CSM, a fost născut într-o zi specială, însă, nu are nimic în comun cu semnificaţia acesteia. Chiar dacă a fost născut de „Ziua păcălelilor“, acesta mărturiseşte că nu are absolut nicio asemănare cu semnifiicaţia acestei zile în care toată lumea e pusă pe şotii.

Bogdan Ciufulescu şi Aurelian Ciufulescu, multipli campioni naţionali la lupte libere, sunt născuţi şi ei în această zi specială.

Ziua păcălelilor este o zi mult aşteptată de copii şi de cei care încercă să se distreze pe seama altora, inventând diverse minciuni, care de care mai credibile. Cei care au un simţ al umorului dezvoltat aşteaptă cu nerăbdare această zi din an în care pot face farse şi se pot distra copios.

Născuţi de „Ziua Păcălelilor“

Dumitru Chirilă, preşedintele Clubului Sportiv Municipal Călăraşi este născut pe 1 aprilie 1959, la Călăraşi. Cu toate acestea, el mărturiseşte că este o persoană serioasă, căreia nu i-au fost făcute niciodată farse de ziua sa. Nici familia şi nici măcar colegii nu au asociat această zi cu ziua sa aniversară, motiv pentru care, a scăpat de farse.

„Eu asociez această zi cu venirea primăverii şi o privesc ca pe un nou început şi indiferent de vârsta mea am încercat să încep un nou proiect pentru a mă simţi bine în pielea mea şi să mă pot respecta mai departe“, spune acesta. „Nimeni nu mi-a făcut vreodată cadouri trăznite sau farse de ziua mea, probabil din cauza faptului că sunt o persoană mai sobră“, spune zâmbind acesta.

Serios şi perfecţionist

Deşi la prima vedere, o persoană născută în această zi poate părea neserioasă, în mod surprinzător, Dumitru Chirilă nu este deloc aşa. Fost sportiv de performanţă, acestuia îi place să tindă spre perfecţiune, indiferent de lucrul pe care îl face. „În sportul de performanţă niciodată nu poţi să spui că ai rezolvat toate problemele, pentru că aceasta înseamnă perfecţiune, iar acest lucru este de neatins“, mărturiseşte Chirilă.

Citiţi mai multe amănunte despre acest subiect în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite