Călăraşi: Expoziţie cu daruri de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Participanţii la târg pot pleca acasă cu o mulţime de cadouri pentru cei dragi. Foto arhivă.
Participanţii la târg pot pleca acasă cu o mulţime de cadouri pentru cei dragi. Foto arhivă.

Camera de Comerţ a început să-şi facă planuri pentru sărbători. Expoziţie cu cadouri ce Crăciun, din producţia autohtonă dar şi de la vecinii noştri bulgari şi o bursă a locurilor de muncă sunt surprizele pe care afaceriştii le pregătesc pentru Sărbătorile de iarnă.

Preşedintele Camerei de Comerţ  aşteptă cu nerăbdare Sfintele Sărbători de Iarnă şi are deja câteva evenimente pe care doreşte să le organizeze. „Având în vedere faptul că am avut rezultate bune anul acesta, ne dorim ca şi sfârşitul de an să se termine în acelaşi mod“, declară Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură, Marian Drăgan.

„Vom avea expoziţie de Sfântul Nicolae şi de Crăciun în week-end  în care vor veni producători autohtoni dar şi din Bulgaria care vor avea spre vânzare cadouri de Crăciun“, declară Irina Ravac, directorul executiv al Camerei de Comerţ.

Bursa locurilor de muncă

Pentru ca cei care nu au un job să înceapă un an nou cu dreptul, reprezentanţii Camerei de Comerţ vor să organizeze o bursă a locurilor de muncă. „Am primit o solicitare din partea Romply pentru a organiza o bursă şi ne-am gândit să invităm mai mulţi angajatori să participe“, spune Irina Ravac, directorul  executiv al Camerei de Comerţ.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite