Călăraşi: Bătaie pe detergent la magazinul Minimax FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de persoane s-au călcat în picioare, azi-dimineaţă, pentru 12 kilograme de dero. Călărăşenii au luat cu asalt magazinul Minimax din zona 2 Moldoveni pentru a cumpăra detergent cu 40 de lei, 12 kilograme.

La fiecare pungă de 6 kilograme cumpărată, fiecare a primit gratuit încă o pungă de 6 kilograme. Lumea s-a înghesuit, s-a îmbrâncit, chiar unii dintre ei au rămas şi desculţi. După ce săptămâna trecută, oferta a fost la ulei, azi-dimineaţă s-a vândut detergent. 40 de lei au plătit clienţii pentru 12 kilograme de detergent automat.

image

„Stau de la 6 dimineaţa, este o adevărată ofertă. O să îmi ajungă cam şase luni, cele 12 kilograme de detergent. Sunt doar eu cu soţul meu şi salariile sunt mici, e normal să venim când sunt asemenea oferte“, ne-a spus Stan Alexandra (50 de ani), lucrător comercial.

image

Cele 3600 de pungi de detergent s-au vândut în 30 de minute. Aşa am pătit şi săptămâna trecută. A fost o nebunie generală aici. N-au plecat până seara din magazin, deşi oferta se epuizase“, ne-a declarat Claudiu Achim, şeful magazinului Minimax. În perioada 18-23 aprilie 2011, la magazinul Minimax se pot cumpăra televizoare-plasme la 800 de lei.


Citeşte şi Bătaie pe carne: Turdenii s-au călcat în picioare la Kaufland (VIDEO)

image
Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite