Călăraşi: „ Aventurile lui Nică“, în premieră la Modelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Teatrului „Aurel Elefterescu“ i-au amuzat, ieri, pe copiii din comuna Modelu, prin punerea în scenă a piesei „Aventurile lui Nică“.

Micuţii s-au distrat copios urmărind năzbâtiile pe care marele scriitor, Ion Creangă, le făcea în vremea copilăriei şi cărora le-au dat viaţă membrii trupei de teatru.
Sala de la Căminul Cultural din comuna Modelu, a fost arhiplină, ieri, la orele 10.00, la spectacolul pentru copiii de la grădiniţă, dar şi pentru cei de la clasele I-IV.  Micuţii au venit în număr neaşteptat de mare pentru a urmări spectacolul despre „Aventurile lui Nică“, o capodoperă a marelui scriitor Ion Creangă.

5 lei de persoană

Personajul principal este Nică al lui Ştefan al Petrii, care face multe năzbâtii, pe parcursul întregii piese fiind urmărite toate ghiduşiile pe care acesta le făcea în satul natal. Piesa s-a desfăşurat pe parcursul unei ore, iar actorii care au interpretat rolurile au reuşit să producă mult amuzament şi bucurie printre copiii care au venit să-l urmărească pe „Nică“. Decorul a fost şi el inspirat, regizorul reuşind să dea impresia că trăieşti în vremea lui Ion Creangă.

Preţul biletului a fost de 5 lei de persoană, dar acest lucru nu a fost o problemă pentru nimeni, micuţii s-au înghesuit să ocupe un loc pe scaun cât mai aproape de scenă.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului„Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite