Călăraşi: Alexandra Gheorghe, dansatoarea pasionată de limbi străine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra este pasionată de dans
Tânăra este pasionată de dans

A început să danseaze de la vârsta de 7 ani şi a participat la sute de concursuri unde a câştigat, alături de trupa de dans din care face parte, numeroase premii naţionale şi internaţionale.

Face parte din trupa Fix Up a Palatului Copiilor şi dansul pentru ea a devenit un obicei de care este mai pasionată cu fiecare zi ce trece. Tânăra se pregăteşte săptămânal câte 4 ore pentru a face faţă solicitărilor şi a putea obţine performanţă. „Deja a devenit o obşnuinţă, având în vedere faptul că dansez de 10 ani“, spune Alexandra Gheorghe. Atunci când are concursuri importante de dans se pregăteşte chiar şi 6-8 ore pe săptămână.

A cucerit Franţa

La concursul de dans internaţional din Franţa a reuşit, alături de colegii săi, să ia locul I, aceasta fiind de fapt premiul pe care îl obţine la fiecare competiţie. „Am făcut un schimb de experianţă şi am stat în Franţa apoape o lună. Am vizitat numeroase locuri printre care: Parisul, Rivery, Turnul Eiffel, Catedrala Notre Damme, a fost extraordinar de frumos. În plus, am făcut rafting, caiac canoe, am fost într-un parc de distracţii unde ne-am distrat în trenuleţe şi în ciocan“, rememorează, zâmbind, Alexandra.

La Oneşti, la „Meridianele Dansului“, la Bărlad la „Fantezii de vară“, la Botoşani „Mică floare, mică stea“ sunt doar câteva din concursurile de dans la care aceasta a participat alături de trupa de dans şi la care a luat numai premii I. La Vaslui, la Festivalul Internaţional de dans şi la Slatina la „Stelele Olteniei“ au luat tot premiul I.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite