Călăraşi: Ziua pensionarilor, sărbătorită cu buget redus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vârstnicii s-au distrat copios de ziua lor, deşi au avut la dispoziţie un buget de criză. Câţiva sponsori din oraş i-au ajutat cu alimente pentru a avea ce pune pe masă: 20 de pâini, câteva kilograme de mezeluri şi nişte fursecuri.

Cu toate acestea, distracţia a fost maximum, atmosfera fiind animată de un grup de elevi de la Palatul Copiilor, care au cântat şi au dansat pentru cei de vârsta a-III-a. Din cauza veniturilor reduse şi a lipsei sponsorilor, vârstnicii au micşorat festivităţile de „Ziua Internaţională a Pensionarului“. 

În anii trecuţi, această zi era serbată cu mare fast la Casa de Cultură alături de autorităţile locale, cu multe discursuri, programe artistice, iar la final cei peste 250 de pensionari reau ospătaţi pe cinste. „Aveam parte de o zi cu adevărat specială de care se puteau bucura foarte multe persoane vârstnice, era cu adevărat grandios“, rememorează Mihail Dumitrescu, membru al Consiliului Director al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP).

Sponsorizări infime

Deşi anul acesta a fost un an mai greu şi nu au putut fi alocate sumele necesare de la Consiliul Local, cum erau în anii trecuţi, pensionarii au încercat să se bucure de puţinul pe care l-au avut.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianlui„Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite