Călăraşi: Vizitaţi-l pe hipopotamul Coop la Zoo FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hipopotamul Coop
Hipopotamul Coop

Chiar dacă vremea este destul de răcoroasă vă puteţi destinde într-un mod plăcut vizitând animalele de la ZOO. Vă puteţi plimba şi vedea numeroasele specii de papagali, peşti, şerpi dar şi lei, tigri şi jaguari.

Ştiaţi sau nu Grădina zoologica din Călăraşi este singura din ţară care se poate mândri cu faptul că deţine un hipopotam, acesta  a fost adus din Olanda la vârsta de un an, în prezent având  23 de ani. Zoo Călăraşi este a treia gradină ca mărime, număr de specii şi dotări din ţară.

Coop

Aceasta deţine o varietate de animale precum: tigri siberieni, lei, jaguari, urşi de alaska (aceştia sunt urşii lui Ceauşescu), maimuţe pavian, cerbi carpatini, cerbi lopătari, lame, mufloni, ponei, struţi emu, nandu şi african,  păuni foarte frumoşi, fazani o varietate mare de papagali, broaşte ţestoase, raţe şi gâşte sălbatice, arici.

Cerb

La aquaterarium, veţi vedea mulţi peşti, printre care şi peşti piranha, peşti decorativi, crocodilii de Nil, şerpi şi iguana verde şi chiar şi o tarantula. Cu siguranţă merită văzute!

Adăpost de animale mici

zoo

La Grădina Zoologică s-a inaugurau noul adăpost pentru animale mici.  Călărăşenii sunt aşteptaţi să meargă să admire iepuri, veveriţe, chinchila şi arici albi. Iubitorii de animale sunt aşteptaţi zilnic la Grădina Zoologică pentru a admira noii locatari.

Pelicani şi lebede negre

image

Grădina Zoologică are noi locatari care s-au acomodat de minune în noua casă. Cei patru pelicani şi o pereche de lebede negre, aduse de la Bucureşti, fac deliciul vizitatorilor, pe lângă tigri siberieni, lei, jaguari, urşi de alaska, maimuţe pavian, cerbi carpatini, raţe şi gâşte sălbatice, arici. La aquaterarium, veţi vedea mulţi peşti, printre care şi piranha, peşti decorativi, dar şi crocodili de Nil, şerpi şi iguana verde şi chiar şi o tarantulă.

Tigru

Deschisă în fiecare zi, între orele 8,00 şi 19,00, ZOO Călăraşi găzduieşte zeci de specii de animale, păsări exotice şi reptile.  Amatorii de relaxare şi distracţie, pot face turul Grădinii, cu doar 3 lei. Pentru  copii, biletul costă 2 lei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite