Călăraşi: Viorel Cristea, medalie de aur la vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionat în aceeaşi măsură şi de vănătoare, dar şi de pescuit, Viorel Cristea a renunţat la slujba de ofiţer naval şi a intrat în afaceri.

Recunoaşte că pentru a practica aceste sporturi trebuie să investeşti mult timp, dar şi o sumă frumuşică de bani. „ Dacă nu ai tot ce-ţi trebuie, părerea mea e că nici nu trebuie să visezi la cine ştie ce trofee sau capturi. Eu, de exemplu, achiziţionez cele mai bune arme de pe piaţă şi am deja o colecţie de 30“, povesteşte, cu mândrie Cristea. Cu o aşa investiţie, sigur că apar şi rezultatele. V

iorel Cristea este unul dintre puţinii vânători care se pot lăuda cu performanţe remarcabile. „ La mine este foarte importantă ieşirea în aer liber, dar, bineînţeles, şi urmărirea prăzii. O zi în care nu pescuiesc sau nu vânez nimic nu este o zi pierdută, din contră, este un avantaj“, a precizat Viorel Cristea.

Medalie de aur

Absolvent al Institutului de Marină Fluvială, Galaţi, activând opt ani pe o navă,  Cristea a ales să renunţe la meserie şi să se dedice pasiunii din copilărie. Vânător de mai bine de 15 ani, Viorel Cristea se mândreşte cu o colecţie impresionantă de trofee.

Ultimul, şi cel mai important, este un căprior, vânat la 3 august 2010. „Partida de vânătoare s-a desfăşurat pe fondul Putineiu, aparţinând Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Călăraşi. Ca şi valoare, acest trofeu este cotat la 178,45 de puncte, echivalentul unei medalii de aur“, a spus Cristea.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului„Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite