Călăraşi: Vietnamezii ne învaţă cum să ne vindem marfa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile oraşului, încântate de întâlnirea cu oficialul străin
Autorităţile oraşului, încântate de întâlnirea cu oficialul străin

Mediul de afaceri ar putea cunoaşte un reviriment pe linie de import-export către Republica Socialistă Vietnam, ambasadorul acestei ţări venind personal la Călăraşi pentru o întâlnire cu agenţii economici de pe malul Borcei.

În scurt timp, am putea trimite pal peste graniţe şi chiar materiale de construcţii. Camera de Comerţ a găzduit, ieri, întâlnirea dintre ambasadorul Vietnamului, Nguyen Quang Chien, şi oamenii de afaceri locali, autorităţile sperând într-o colaborare pe linie economică. „Anul acesta s-au sărbătorit 60 de ani de când România şi Republica Socialistă Vietnam au o legătură de prietenie stabilă“, a declarat Nguyen Quang Chien.

Ambasadorul vietnamez a fost foarte încântat de eventualele colaborări şi a menţionat că între Călăraşi şi Vietnam sunt foarte multe puncte commune. „Apreciez potenţialul pe care acest oraş îl are în agricultură şi în industrie şi cred că Dunărea va ajuta foarte mult în dezvoltarea turismului“, a mai adăugat oficialul venit de la Bucureşti.

Pal şi materiale de construcţii

Reprezentanţii firmelor de construcţii şi de pal, prezenţi la întâlnire, au fost deschişi dialogului privind relaţiile de import-export. Nguyen Quang Chien vrea să puna bazele unei colaborări privind exportul palului. Şi materialele de construcţii realizate la Călăraşi le-au făcut cu „ochiul“ străinilor care şi-au exprimat dorinţa de a le aduce în Vietnam.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite