Călăraşi: Urmărit de poliţişti, un bărbat care transporta ţigări a provocat un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmărire ca în filme în această seară în zona 5 călăraşi, la intersecţia Bd. Nicolae Titulescu cu Strada Prelungirea Bucureşti. Un bărbat aflat la volanul unei maşini al căprei portbagaj era burduşit cu ţigări gonea nebuneşte, încercând să scape de cele 5 echipaje de poliţişti pe care îi avea pe urme.

Din cauza vitezei excesive, bărbatul nu a mai respectat regulile de circulaţie, o depăşire imprudentă făcând ca Logan-ul să se ciocnească cu alte două autoturisme care circulau regulamentar. Anchetatorii spun că Viorel I.(25 de ani) din Călăraşi, nu a oprit la semnalul poliţiştilor în trafic, apăsând pedala de acceleraţie la maximum pentru a nu fi prins.  În zona Colegiului Agricol Sandu Aldea, bărbatul nu a oprit la indicatorul Stop şi a izbit în plin o Skoda Fabia şi un Opel. Din fericire, în urma impactului nu a fost nimeni rănit. Imediat, şoferul urmărit a fost ridicat de oamenii legii şi dus la audieri.

Fără permis şi cu dosar

În portbagajul maşinii au fost descoperiţi 3 saci din plastic în care se aflau 1.499 de pachete de ţigări din Republica Moldova şi pentru care bărbatul nu deţinea niciun fel de acte. Oamenii legii îl cercetează acum pe tânăr pentru infracţiuni la Codul fiscal şi i-au confiscat cei trei saci cu ţigări. Pentru accidental produs, Viorel I. s-a ales cu o amendă şi cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite