Călăraşi: Unchiul copilului mort la Olteniţa în urma unei banale plăgi ameninţă că-şi dă foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Disperat că nu i se face dreptate, unchiul copilului mort în urma unei plăgi la genunchi la Spitalul Municipal Olteniţa ameninţă cu greva foamei şi chiar cu faptul că-şi dă foc în public.

Marius Savancea ne-a declarat că nu ştie nimic despre cursul anchetei şi că până astăzi nimeni nu i-a chemat la audieri. Ajunşi la capătul puterilor din cauza tragediei prin care au trecut, rudele lui Costin Florin Vasile, în vârstă de 8 ani, au mărturisit că vor recurge la gesturi extreme, dacă ancheta va bate pasul pe loc.

„ Vrem să ne ajute cineva. Mă deranjează cel mai mult faptul că nu s-a luat nicio măsură împotriva medicilor din spital. Dacă deranjezi liniştea publică sau comiţi o infracţiune, imediat păteşti ceva, în cazul acestui copil mort nu se face nimic. O să-mi dau foc, poate aşa se rezolvă ceva“, a spus Marius Savancea.

Bărbatul spune în continuare că nepotul său era un copil perfect sănătos şi că ultimele investigaţii fuseseră efectuate, în luna aprilie 2010, de către medicii de la Spitalul Budimex din Capitală.

Sănătos tun

Şi medicul de familie pe listele căruia figura Costin Vasile ne-a confirmat faptul că băiatul nu avea nicio problemă de sănătate. Mai mult decât atât, dr. Mariana Rusu infirmă zvonurile legate de faptul că băiatul s-ar fi aflat, în urmă cu câteva luni, sub tratament neuropsihiatric, ceea ce ar fi putut contribui la deces.„ Fişa este curată, era perfect normal, poate puţin mai năzdrăvan decât alţii. A avut răceli, ca orice copil, şi o operaţie de polipi. De la mine de la cabinet nu a primit niciun fel de tratament neuropsihiatric“, a precizat. Dr. Rusu.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite