Călăraşi: Una din victimele lui Ariciu îi acuză pe medici de indiferenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Ruxandra Nicolescu a fost externată în grabă, deşi nu a cerut acest lucru. Familia sa susţine că ar fi trebuit să i se efectueze analize mai amănunţit.

Andreea Ruxandra Nicolescu este una dintre victimele care a a avut cel mai puţin de suferit în accidentul provocat de Denisse Ariciu. Tânăra  a fost externată, la cerere, conform biletului de ieşire din spital. Părinţii susţin însă că fetei lor i s-a comunicase că va râmâne  în spital câteva zile pentru a fi ţinută sub observaţie medicală. Acest lucru l-am aflat şi noi chiar de la directorul Spitalului, dr.Victor Verinceanu, la 8 august 2010. 

Medicul ne-a comunicat că Andreea Ruxandra Nicolescu se află în spital la secţia de chirurgie pentru mai multe zile, deoarece trebuie ţinută sub observaţie întrucât avea o plagă la gât. În fapt, tânără a fost externată încă de la prima oră a dimineţii de 8 august 2010. Dr. Mariana Chiru îşi aminteşte că fata internată la Călăraşi avea doar o scrijelitură pe gât. „I s-a făcut fişă pentru o zi, dar nu îmi amintesc dacă externarea s-a făcut sau nu la cerere. “

Semne de întrebare

Despre acestă situaţie, Cristian Nicolescu, tatăl Andreei, crede că familia Ariciu a intervenit pe lângă medicii ca fiica sa să fie externată rapid , fără ca ea să ceară eacest lucru. „Andreei i s-a dat cu betadină, i s-a făcut o radiografie care nu a fost citită de medic nici până azi şi un antitetanos. Şeful secţiei îi recomandase să mai rămână încă 2 zile. Am vazut pe fişa de observaţie că i s-a recomandat să meargă la examen la neurologie şi la ochi. Nu înţeleg de ce nu i s-a făcut asta în spital şi a fost externată  la urgenţă pentru că aşa vrea Ariciu?Acest lucru mă face să cred că în România totul se poate cumpăra cu bani“, a precizat Cristian Nicoloescu.

Familia fetei se teme că astfel de incidente pot deveni o practică obişnuită, dacă procurorii nu iau măsurile care se impun.„ Astăzi e periculos să mergi pe jos şi constat că a devenit şi mai periculos să te relaxezi la plajă“, a adăugat tatăl fetei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite