Călăraşi: Un tânăr s-a sinucis, aruncându-se de la etajul IV UPDATE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul patru al blocului K 16, de pe strada Muşeţelului, din cartierul 2 Moldoveni.

Ora 17.10. Vecinii de la blocul k 16 spun că au auzit scandal din apartamentul în care locuia tânărul cu concubina şi fetiţa. „Nu pot să cred că a fost în stare să-şi ia viaţa“, a spus, şocată, Tudoriţa Mihailov, una dintre locatarele de la etajul 1. Oamenii mai spun că în casă, în momentul sinuciderii se afla concubina tânărului dar şi tatăl acesteia, cunoscut în oraş sub porecla „Dexa“. Aceştia nu au ieşit din apartament să vadă ce s-a întâmplat, decât înainte cu zece minute de ridicarea cadavrului de către angajaţii Laboratorului de Medicină Legală.

image

UPDATE. Ora.16.20. Anchetatorii se află încă la faţa locului pentru cercetări, iar trupul tânărului urmează să fie ridicat de Laboratorul de Medicină Legală pentru necropsie. Familia este îngrozită de nenorocire şi nu-şi poate explica gestul pe care Iulian a fost în stare să-l comită.

„ Are o fetiţă, în vârstă de 3 ani, şi ştiu că s-au întors din Spania, de sărbători, acolo unde lucra şi el şi concubina sa“, ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, una dintre vecinele tânărului. Tot aceasta mai spune că Iulian s-ar fi aruncat de la etaj deoarece se certase cu iubita sa.

image

Moarte suspectă

Tânărul şi-a încheiat socotelile cu viaţa, în jurul orei 14.20, poliţiştii ajunşi la faţa locului stabilind că este vorba despre o moarte suspectă.

Iulian Matac, din comuna Dragoş Vodă, a murit pe loc, poliţiştii alertaţi la faţa locului prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs sinuciderea.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite