Călăraşi: Un tânăr a rămas fără o mână într-un accident de muncă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce curăţa o bandă care sorta hârtia pentru topire, tânărul a introdus mâna în interiorul mecanismului, aceasta fiindu-i retezată. Medicii au decis transferul acestuia de urgenţă la un spital din Bucureşti pentru a încerca să-i fixeze mâna la loc. 

Accidentul a avut loc aseară, în jurul orelor 17,00. Constantin B. (20 de ani), lucra la firma Minisort SRL, care se ocupă cu sortarea hărtiei pentru reciclare, din cadrului COMCEH.  „În timp ce curăţa banda care sortează hârtia, mâna i-a fost prinsă şi retezată“, declară Valentin Gâdea, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă.  

Aseară, în jurul orelor 17.18, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri a fost solicitat să intervină pe strada Prelungirea Bucureşti, în hala de producţie a societăţii comerciale.

La sosirea echipajului de prim ajutor, tânărul era conştient şi prezenta amputaţie la nivelul membrului superior drept şi plagă la nivelul cotului. Paramedicii i-au acordat primul ajutor, după care bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Medicii au decis ca tânărul să fie transportat de urgenţă la un spital din Bucurelşti pentru a încerca să-i fixeze mâna la loc.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite