Călăraşi: Un spărgător de case a scăpat de sub nasul poliţiştilor, deşi a fost somat să se predea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat, suspect de furturi din locuinţe, a fugit de sub nasul poliţiştilor care erau pe urmele sale, deşi a fost somat să se predea.

După 3 ore de la incident,tânărul a fost depistat în trafic, într-o maşină înmatriculată în Bulgaria, care fusese dată în consemn. Potrivit anchetatorilor, aseară, în jurul orei 19.21, o femeie care locuieşte pe strada Oituz i-a sesizat că în zonă are loc o spargere. Patrula care a ajuns la faţa locului  l-a văzut pe Stănel B.(37 de ani),  client vechi al poliţiştilor în materie de spargeri de case, în timp ce ieşea dintr-un imobil.

Deşi a fost somat să se oprească,  bărbatul a fugit, a sărit gardul unui locuinţe şi s-a făcut nevăzut. În apropierea locului faptei, poliţiştii au stabilit că se afla şi un autoturism marc Opel Astra, înmatriculat în Bulgaria, cu care, probabil, s-a deplasat autorul. 

Prins în trafic


În jurul orei 2230, acelaşi autoturism a fost oprit în trafic, iar Stănel a fost descoperit pe locul pasagerului. Şi de această dată a încercat să-i fenteze pe poliţişti, încercând să-şi asigure scăparea numai că în urmărirea sa a pornit o echipă de jandarmi care a reuşit să-l captureze. Poliţiştii i-au întocmit dosar pentru tentativă de furt calificat şi violare de domiciliu, urmând a se propune soluţie prin parchet.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite