Călăraşi: Un necunoscut i-a dat foc la casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma incendiului, proprietarul casei s-a ales cu o pagubă de 40.000 de lei.

Ieri, ora 20.29, două echipaje specializate de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să intervină pe raza localităţii Fântâna Doamnei, comuna Nicolae Bălcescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând lui Adrian B.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu violenţă la nivelul bucătăriei şi acoperişului locuinţei. Potrivit primelor cercetări efectuate de pompierii profesionişti la faţa locului, incendiul a izbucnit, probabil, după ce o persoană neidentificată a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.

Pompierii au intervenit în acest caz cu două autospeciale şi au lichidat incendiul în aproximativ o oră şi 30 de minute de luptă cu flăcările, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 40.000 de lei, valoarea bunurilor materiale distruse de incendiu fiind estimată la suma de aproximativ 40.000 de lei. În incendiu au ars: elemente de mobilier, aparatură electrocasnică, circa 70 kg de materiale textile şi aproximativ 60 metri pătraţi din acoperişul locuinţei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite