Călăraşi: Un infractor periculos a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a bătut şi terorizat trei femei, încercând să întreţină raporturi sexuale, un bărbat, acuzat şi de tâlhărie şi violare de domiciliu, a fost arestat preventiv.

Dobrin Filip, în vârstă de 36 de ani, a fost suspectat de comiterea mai multor infracţiuni cu violenţă, fiind reţinut în urmă cu două seri, în incinta unei firme de unde încerca să fure acumulatorii de la un autocamion. Pentru a-şi asigura scăparea, suspectul a ameninţat personalul de pază al societăţii cu un pistol cu gaze.
Înainte de a fi prins, bărbatul a încercat să scape de agenţii de pază şi poliţştii care îl urmăreau, dar s-a împiedicat şi a căzut de mai multe ori. Aşadar, în loc să fie dus în arest după ce a fost capturat, a trecut, mai întâi, pe la Camera de Gardă pentru a primi îngrijiri medicale. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie şi a fost prezentat Parchetului şi instanţei de judecată, fiindu-i emis mandat de arestare preventivă.

Antecedente

Anchetatorii spun că Filip este cercetat şi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de violare de domiciliu, tentativă de viol, loviri sau alte violenţe şi viol, fapte săvârşite în perioada noiembrie 2009 – martie 2010. Suspectul a pătruns atunci, fără drept, în locuinţele a trei femei din oraş, cu vârste cuprinse între 60 şi 80 de ani, pe care le-a lovit cu pumnii şi picioarele în încercarea de a întreţine cu acestea raporturi sexuale.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite