Călăraşi: Un echipaj SMURD a intervenit la un accident în localitatea Paicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoanele care au suferit accidentul nu au avut răni foarte grave
Persoanele care au suferit accidentul nu au avut răni foarte grave

Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină pe raza judeţului Călăraşi pentru a acorda primul ajutor unor persoane care au fost victime ale unui accident rutier.

În data de 19 octombrie 2010, ora 13.30, un echipaj specializat SMURD şi un echipaj de descarcerare din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să intervină pe raza localităţii Paicu, comuna Nicolae Bălcescu. Aceştia au acţionat pentru acordarea primului ajutor unor persoane, victime ale unui accident rutier produs pa raza localităţii. Echipajul a acţionat pentru a decupla bornele de la acumulatorul autoturismului accidentat pentru a se evita izbucnirea unui eventual incendiu.

Două dintre victime au fost preluate de un echipaj al ambulanţei. Cea de-a treia victimă, Lucian T., (22 de ani), a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD Lehliu Gară. Bărbatul prezenta hematom parietal pe partea stângă, traumatism cranio cerebral minor şi excoriaţii la nivelul membrului inferior stâng. Acestuia i s-a acordat primul ajutor medical, după care a fost transportat la Spitalul din oraşul Lehliu Gară.




Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite