Călăraşi: Un copil a murit la Olteniţa din cauza unei fracturi la genunchi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caz şocant la Olteniţa! Un copil, în vârstă de 8 ani, a murit, ieri, în condiţii încă neelucidate, la spital.

Părinţii victimei acuză medicii de malpraxis, invocând că micuţul nu a fost tratat corespunzător pentru fractura la genunchi, acest lucru generând complicaţii. Trupul neînsufleţit al copilului se află la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, unde se aşteaptă rezultatele necropsiei.

„Deocamdată, nu avem nicio confirmare şi nu putem emite nicio părere. Încă nu ştim care au fost cauzele care au stat la baza decesului“, ne-au declarat surse medicale. Tot astăzi, părinţii copilului vor sosi la IML Călăraşi pentru a ridica trupul băiatului.

Trupul băiatului, ridicat de la IML

Ora 14,00. Familia Vasile din Olteniţa, sfâşiată de durere, a sosit la Călăraşi pentru a-şi duce fiul acasă. În sicriu. De la IML Călăraşi, unde fusese adus în urmă cu o zi pentru efectuarea necropsiei. Părinţii copilului, devastaţi de durere, nu mai lacrimi să-şi plângă copilul. Tatăl repetă mecanic: „O să dau foc la spital!“. Pe certificatul medico-legal în dreptul cauzelor decesului se specifică : insuficienţă cardio-respiratorie acută, bronhopneumonie şi traumatism genunchi drept“. Cu toate acestea, familia lui Costin Florin Vasile nu poate înţelege tragedia prin care trece.


Citește și:

Un copil de numai patru ani a rezistat loviturii de topor aplicată de fratele său

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite