Călăraşi: Un cadavru care a plutit pe Dunăre două săptămâni a fost recuperat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul bărbatului a fost găsit la kilometrul 355 al Dunării
Trupul bărbatului a fost găsit la kilometrul 355 al Dunării

Astăzi, în jurul prânzului, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Transporturi Navale au recuperat din apele Dunării cadavrul unui bărbat.

În urma unui apel primit în jurul prânzului la numărul unic de urgenţă 112, Postul de Poliţie Transporturi Navale Călăraşi a fost sesizat cu privire la faptul că un cadavru uman plutea la kilometrul 355 al Dunării. Echipa de cercetare care a sosit la faţa locului a intervenit şi a scos din apele Dunării cadavrul bărbatului care plutea în derivă. Bărbatul decedat a fost identificat ulterior ca fiind Ivan C., de 53 de ani, din comuna Ghindăreşti, jud. Constanţa. Bărbatul fusese dat dispărut de către membrii familiei din data de 19 octombrie 2010. 

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că în data de 17 octombrie 2010 bărbatul a venit la o exploataţie forestieră, situată pe braţul Ostrov, pentru a se angaja ca muncitor. Acesta a suplinit timp de trei zile un mecanic care era învoit, pe o macara plutitoare.  După de mecanicul s-a întors la serviciu nu l-a mai găsit pe bărbat ci doar barca din dotare care plutea în derivă. 

Pe trupul victimei nu au fost observate urme de violenţă iar corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi pentru efectuarea necropsiei. Continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor producerii incidentului.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite