Călăraşi: Un bărbat spânzurat, descoperit în pădurea de lângă hidrobiciclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de anchetatori s-a deplasat imediat la locul faptei
Echipa de anchetatori s-a deplasat imediat la locul faptei

Un bărbat şi-a pus capăt zilelor, alegând să se spânzure de un copac în pădurea de lângă lacul Jirlău.

Echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri a sosit la faţa locului în jurul orelor 16.00 în pădurea,de lângă lacul Jirlău, în zona hidrobicicletelor. Aceştia au fost solicitaţi să intervină în urma unui apel primit la 112 pentru eliberarea din ştreang a victimei.

Se fac verificări

„ Încă nu ştim despre cine este vorba, cu toate că în buzunarul bărbatului a fost găsită o factură. Poliţia urmează să stabilească identitatea bărbatului“, ne-a declarat Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Echipa de legişti a constatat că bărbatul s-a sinucis astăzi în jurul prânzului. Poliţia urmează să stabilească identitatea cadavrului. Anchetatorii, sosiţi la faţa locului spun că bărbatul are aproximativ 50 de ani şi s-a spânzurat de creanga unui copac în urmă cu câteva ore. Echipa de cercetare urmează să stabilească şi motivele care l-au condus pe bărbat la gestul extrem de a-şi lua viaţa.

Bărbatul care a ales să îşi pună capăt zilelor se numeşte Vasile Neagu (47 de ani) din Călăraşi. Nu prezenta urme de violenţă, anchetatorii fiind siguri că acesta s-a sinucis.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite