Călăraşi: Un bărbat a fost arestat pentru cinci furturi şi o tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci furturi şi o tâlhărie are la activ un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care a terorizat mai mult de o lună locuitorii din Călăraşi.

Anchetatorii spun că cel în cauză a fost ajutat la comiterea faptelor şi de faptul că victimele au lăsat uşile locuinţelor de acces neasigurate. Primul incident s-a petrecut în noapte de 2/3 august 2010, când o persoană din oraş a sesizat Poliţia Municipală despre faptul că persoane necunoascute i-au sustras din casă 300 de lei. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, suspectul a fost identificat ca fiind S.E., de 28 de ani, din localitate.

Palmares

Din documentarea întregii activităţi infracţionale a reieşit faptul că în urmă cu o lună, pe 1 iulie 2010, suspectul a profitat de neatenţia unui minor şi i-a furat telefonul mobil, iar trei săptămâni mai târziu a tâlhărit un bărbat. Totodată, tânărul este bănuit că în perioada 2-5 august 2010 a mai comis alte trei furturi din locuinţe situate în Călăraşi. Pentru faptele comise, bărbatul s-a ales cu dosar penal, dar şi cu un mandat de arestare preventivă pentru 29 zile.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite