Călăraşi: EXCLUSIV Fotografia individului care ataca femeile cu cuţitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care se presupune a fi agresorul Luminiţei Chevici se află, la această oră, la audieri, la Parchet.

ORA 20.30. În baza probelor administrate de poliţişti şi procurori, judecătorii Tribunalului Călăraşi au admis cererea de arestare preventivă a lui Constantin Fieraru. Bărbatul va sta 29 de zile după gratii.

ORA.17.00. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, Xenofonte Pucărea, a anunţat, în urmă cu câteva minute că pe numele suspectului s-a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezent în această seară judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Constantin Fieraru este acuzat de tâlhărie urmată de moartea victimei şi de tentativă la omor calificat. El riscă 25 de ani de închisoare.

ORA 12.15. Aseară, la 20.40, Constantin Fieraru, suspectul de crimă, a ieşit  să se întâlnească cu o fată. La ora 23.00, agent şef principal Constantin Ştefănescu a venit la locuinţa acestuia şi l-a luat pe fratele suspectului, Aurelian Fieraru (36 de ani), pentru a-l recunoaşte la poliţie. „Nu mi-au spus decât că era băut şi nu avea buletinul la el“, ne-a declarat fratele acestuia.

Mama şi fratele lui Constantin Fieraru

image

În cursul nopţii, poliţia împreună cu fratele lui Constantin Fieraru s-au dus acasă la acesta, au luat haine pentru probe, şi au făcut fotografii. Fratele lui a stat toată noaptea la poliţie nereuşind să vorbească cu el şi fără să ştie motivul reţinerii.  Mama acestuia, Elena Fieraru (69 de ani), pensionară, plângea şi era disperată pentru că nu ştia ce se întâmplă cu fiul ei.

image

ORA 9.30. Familia Luminiţei a fost anunţată de azi-noapte despre faptul că a fost reţinut un tânar. Fratele acesteia, Vasile Feraru ne-a spus că va merge la sediul IPJ Călăraşi pentru a afla despre cine este vorba.

Bolnav psihic

image

Tânărul locuieşte pe strada Stadionului şi a fost ridicat azi-dimineaţă de la domiciliu.  Se pare că suspectul se numeşte Constantin Fieraru. El este cercetat şi pentru că a înjunghiat-o pe Ana-Maria B.( 17 ani), elevă la liceul Mihai Eminescu. Reamintim că la 10 septembrie 2010, o tânără însărcinată în două luni era asasinată în timp ce intra în scara blocului.

Luminiţa Chievici

image

Luminiţa Chevici avea 34 de ani și a lăsat în urmă și un copil de 13 ani. A fost urmărită, agresată și înjunghiată în inimă. Avea să moară după 56 de zile de comă. Ucigașul nu a fost descoperit nici până acum. Purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, Ramona Tudor spune că, deocamdată, suspectul este cercetat pentru uciderea Luminiţei Chevici şi pentru că a înjunghiat-o, pe 25 februarie 2011, pe Ana-Maria, chiar în faţa blocului în care aceasta locuieşte.

Vom reveni cu amănunte.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite