Călăraşi: Trei violatori, depuşi la penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani, au fost condamnaţi pentru violarea unei tinere, reţinuţi de poliţişti şi depuşi în penitenciare în vederea executării pedepselor cu închisoare de şase, respectiv zece ani.

Trei bărbaţi din Comuna Fundeni, Judeţul Călăraşi, au fost condamnaţi de Judecătoria Olteniţa la pedepse cu închisoarea între şase şi zece ani pentru violul comis în luna februarie 2008 asupra unei fete de 19 ani din Comuna Ciochina, Judeţul Ialomiţa.

Ieri, la ora 17.00, poliţiştii au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea emise de Judecătoria Olteniţa pe numele lui George C., de 23 ani (condamnat la 10 ani de închisoare), Marius C., de 25 ani (condamnat la 10 ani de închisoare), şi Florin M., de 21 ani (condamnat la 6 ani de închisoare), toţi din Comuna Fundeni, Judeţul Călăraşi.

Cei trei au fost escortaţi şi depuşi în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepselor. La data de 05 februarie 2008, în jurul orei 19.00, suspecţii au acostat o tânără aflată într-un maxi-taxi, în Comuna Fundeni, Judeţul Călăraşi, pe care au forţat-o să coboare şi, sub ameninţări, au condus-o în curtea căminului cultural din localitate. Acolo, într-o clădire dezafectată, au întreţinut relaţii sexuale cu fata, împotriva voinţei acesteia.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite