Călăraşi: Transportatorii de mărfuri, în vizorul poliţiştilor/ Vezi aici ce nereguli au fost descoperite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de 5 ore, poliţiştii de la Rutieră au verificat, ieri, 25 de autovehicule destinate transporturilor de mărfuri. Neregulile constatate s-au materializat în amenzi de peste 29.000 de lei.

Razia a fost realizată în oraş, dar şi în localitatea Drajna, un punct important din judeţ unde traficul este ridicat la orice oră. Oamenii legii au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale: 5 pentru circulaţia pe drumurile publice, un pentru nerespectarea timpului de odihnă, una privind asigurările şi reasigurările în România şi 2 pentru transporturile rutiere. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 29.402 lei. Poliţiştii au retras două certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.

Fără licenţă

Bucureşteanul Remus D.(35 de ani) a fost depistat în trafic, în timp ce conducea o autoutilitară, care tracta o semiremorcă. Acesta nu deţinea licenţă de transport public de mărfuri şi nici asigurare auto obligatorie pentru semiremorcă şi utiliza în mod defectuos diagrama tahograf. D. Remus nu era angajat cu forme legale, fiind sesizaţi şi inspectorii din cadrul ITM Călăraşi.
Operatorul de transport, o societate comercială cu sediul în judeţul Giurgiu, a fost sancţionat de poliţişti cu amendă în valoare de 4000 lei pentru lipsa contractului de muncă.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite