Călăraşi: Tinerii au împărţit bătrânilor săraci alimente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au dorit să le dăruiască bătrânilor alimente pentru a avea sarbători îmbelşugate
Tinerii au dorit să le dăruiască bătrânilor alimente pentru a avea sarbători îmbelşugate

Clubul Total Energic Impact din cadrul Colegiului Tehnic „Ştefan Bănulescu“ s-a gândit ca, în prag de sărbători să facă o faptă bună şi să ajute 10 persoane vârstnice fără venituri sau cu venituri mici din oraşul Călăraşi şi comuna Modelu, cu pachete conţinând alimente, carne şi haine.

Copiii au facut apel şi la bunăvoinţa elevilor şi profesorilor din liceu, care au fost foarte deschişi la o astfel de acţiune aducând şi ei alimente sau bani.

„După ce am pregătit pachetele, am pornit prin zapadă şi frig în căutarea adreselor, găsindu-i pe oamenii nevoiaşi. Au fost foarte surprinşi deoarece nu se aşteptau, mulţi întrebându-ne de unde ştim de situaţia lor financiară“, spune Aida Colesnicov.

„S-a văzut fericirea  pe chipul lor şi lacrimile de bucurie şi ne bucurăm că am putut face o faptă bună, ajutând nişte oameni care într-adevar au nevoie de o mână de ajutor“, adaugă aceasta.

Una dintre bătranele, Alecu Florina a fost foarte încântată de gestul făcut de elevi „Mă bucur că aţi făcut Crăciunul fericit unei familii sărace!“, a spus femeia. Numele proiectului este „Învaţă să dăruieşti“ şi elevii vor să promoveze astfel d campanii şi pe viitor.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite