Călăraşi: Tânără care s-a aruncat în Borcea are nevoie de tratament psihiatric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emanuela Vasilica Crudu( 39 de ani), tânăra care a încercat luni să se sinucidă, aduncându-se în braţul Borcea, este în afara oricărui pericol. Ea a fost transferată pentru tratament la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Aceasta s-a aruncat, luni, în apa îngheţată a braţului Borcea, în Parcul Central, în faţa Restaurantului Queen. Ea a fost salvată de nişte marinari care au crezut, iniţial, că femeia este moartă şi au tras-o din apă cu o cange. Doi poliţişti de la Postul de Transporturi Navale, câţiva marinari şi armatorul navei „Prinţ Constantin“, Caius Iliescu au ajutat la scoaterea Emanuelei din apă şi au solicitat intervenţia rapidă a unei ambulanţe şi a unui echipaj SMURD.

Doar pretexte

După ce i s-au efectuat manevrele de resuscitare, tânăra a fost transportată de urgenţă la spital şi a fost internată la secţia reanimare. Ieri, aceasta a fost transferată la Secţia de Psihiatrie.

„Pacienta are nevoie de tratament adecvat, de aceea, a fost transferată la secţia de psihiatrie a spitalului. De fapt, motivele pe care le invocă pentru a recurge la acest gest extrem sunt doar pretexte, ea având, în fapt, probleme psihice“, ne-a declarat Paraschiva Chirilă, directorul medical al Spitalului Judeţean Călăraşi. Tânăra va urma un tratament de lungă durată pentru că sinucigaşii sunt cunoscuţi ca persoane ce nu renunţă uşor la gestul de a-şi pune capăt zilelor. Dacă eşuează o dată vor continua până ce vor reuşi să moară.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite