Călăraşi: Tamponare pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 51

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Condiţiile meteorologice nefavorabile au început să dea bătăi de cap participanţilor la trafic. Pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 51, 2 autovehicule s-au tamponat.

Poliţiştii spun că materialul antiderapant care a fost împărştiat a fost „spălat“ de ploaie şi de vânt, ceea ce a dus la apariţia incidentelor în trafic.Două maşini s-au lovit, după ce şoferul uneia dintre ele a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în parapeţi. Cel de-al doilea autovehicul nu a mai putut să frâneze, din cauza poleiului, izbindu-l în spate pe primul. Unul dintre şoferi a fost rănit uşor la o mână, neînregistrându-se alte victime.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că pe autostrada Soarelui începe să se formeze polei. Se împrăştie continuu material antiderapant, însă ploaia diminuează eficienţa acestuia. Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi auto să ruleze cu viteză redusă şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.

„Reamintim că în iernile trecute s-au produs pe autostrăzile A1 şi A2 mai multe coliziuni în lanţ, din cauză că ploaia a spălat materialul antiderapant, iar pe carosabil s-a format polei, a declarat comisarul Paul Ulieru.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite