Călăraşi: Sute de persoane participă la inaugurarea Cinematografului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de la ora 14.00, oamenii s-au adunat cu mic cu mare pentru a vedea spectacolul organizat cu ocazia inaugurării cinematografului 3D.

image

La inaugurare au venit atât reprezentanţii RADEF, autorităţile publice locale, şi ministrul culturii, Kelemen Hunor, care a tăiat pamblica pentru a marca acest eveniment atât de aşteptat de călărăşeni.

image

Toţi cei prezenţi au fost foarte încântaţi de inaugurare şi au promis că vor veni la cinema cât de des pot. „Este extraordinar să putem merge aici să vedem un film. Fetiţa mea este extrem de încântată şi mi-a zis că vrea să meargă zilnic la cinema“, ne-a spus Gabriela Pârvu, mama Denisei Pârvu, micuţa cântăreaţă care a fost desemnată Omul Anului în 2010.

image

Investiţii viitoare

Vicepreşedintele Regiei Autonome de Distribuţie şi Exploatare a Filmului, Elena Incrosnatu, a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară“ că doreşte ca pe viitor să investească în vechea sală de cinematograf. 

image

„Era păcat să nu investim aici aceşti bani pentru că nu există mall, nu există un alt cinematograf, practic nu sunt locuri unde să te poţi destinde. Ne dorim ca veniturile pe care le vom realiza aici să le îndreptăm pentru renovarea sălii mari“, a declarat Elena Incrosnatu.
 

image
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite