Călăraşi: Suspecţii mai multor spargeri de case, capturaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor. Foto arhivă
S-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor. Foto arhivă

 Opt hoţi din locuinţe au fost depistaţi de oamenii legii în ultimele două zile

Patru tineri cu vârste între 20 şi 23 de ani, din oraşul Popeşti Leordeni, au fost identificaţi ca fiind autorii  mai multor furturi din locuinţe.  Poliţiştii din Frumuşani şi Poepşti Leordeni au stabilit că Marian N., de 22 de ani, Florian C., de 23 de ani, Dragoş A., de 22 de ani, şi Nicuşor S., de 20 de ani, toţi din judeţul Ilfov, au participat la mai multe spargeri de case.

Aceştia sunt suspectaţi că la data de 1 ianuarie 2011 au pătruns într-o locuinţă din comuna Frumuşani,de unde au sustras bunuri în valoare de 8.000 de lei. Poliţiştii au recuperat un televizor LCD, un monitor şi o combină muzicală, bunuri care au fost predate părţii vătămate.

Cei patru suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă.

Dosar penal

La data de 6 ianuarie 2011, Postul de Poliţie Gălbinaşi a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că, din azilul de bătrâni din localitate au fost sustrase mai multe panouri din sârmă şi ţevile susţinătoare ale gardului împrejmuitor.
        
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost depistat suspectul furtului, Adrian C., de 35 de ani. Prejudiciul a fost recuperat în întregime şi predat reprezentanţilor Primăriei Gălbinaşi. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

Prinşi cu prada


Alţi tineri de 20, 22 şi respectiv 29 de ani, din localitatea Săruleşti ,au fost prinşi de poliţişti în timp ce transportau cu o roabă metalică obiecte folosite în construcţii,  butelii de aragaz, un ventilator şi mai multe bunuri casnice.

În urmă cu două nopţi, poliţiştii i-au identificat şi pe autori. Este vorba despre Daniel C., de 22 de ani, Cristian P., de 29 de ani, şi Mihai M., de 20 de ani, toţi din localitatea Săruleşti. Întrebaţi cu privire la provenienţa bunurilor care au fost găsite asupra alor, Daniel C. a declarat că au fost sustrase din locuinţa părinţilor săi şi de la bunica sa.

Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că bunurile nu aparţin persoanelor indicate de suspecţi, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite