Călăraşi: Suspecţi de furt calificat, reţinuţi pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din Ştefan Vodă, suspecţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat şi violare de domiciliu au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore.

Poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Rural Călăraşi şi agenţi ai Postului de Poliţie Ştefan Vodă au luat ieri, măsura reţinerii pentru de 24 ore faţă Gheorghiţă M., de 22 ani, Petrică M., de 21 ani, şi faţă de Valeriu N., de 20 ani, toţi din Comuna Ştefan Vodă.

Cei trei suspecţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea a opt infracţiuni de violare de domiciliu, furt calificat şi tentativă la furt calificat. Aceştia au pătruns fără drept, în perioada mai 2010 - martie 2011, în curţile şi anexele gospodăreşti ale mai multor persoane din localitate, de unde au sustras diverse bunuri, în valoare totală de 3.400 lei.

Poliţiştii au reuşit recuperarea a 80% din prejudiciul cauzat, constând în structura metalică a unei căruţe, generator electric, bazin metalic etc.
Suspecţii au fost introduşi în arestul I.P.J. Călăraşi, urmând ca în data de 30 martie 2011 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, furt calificat şi tentativă la furt calificat, pentru stabilirea şi documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite