Călăraşi: Spărgători de locuinţe, opriţi cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din Mănăstirea furau bunuri dintr-o locuinţă au fost surprinşi de poliţişti în timp ce operau. Pentru că nu s-au predat la somaţiile poliţiştilor, aceştia au tras câteva focuri de armă, un glonte atingându-l pe unul din suspecţi.

În timpul desfăşurării unor activităţi pentru prevenirea furturilor, agenţi din cadrul Postului de Poliţie Mânăstirea au prins în flagrant, azi -noapte, pe raza satului Coconi, pe Lucian D., de 22 ani, Florin D., de 42 ani, şi pe Ionuţ P., de 23 ani, toţi din comuna Mînăstirea,. Hoţii au fost prinşi exact în momentul în care sustrăgeau bunuri din locuinţa lui Ţaca V.

Pentru imobilizarea celor trei, după somaţiile legale, agenţii de poliţie au efectuat focuri de avertisment asupra suspecţilor. Lucian D. a fost atins de un glonţ în braţul drept, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Lucian D. şi Florin D., au fost astfel imobilizaţi de poliţişti, Ionuţ P. reuşind să fugă şi să se sustragă cercetărilor. Cei trei suspecţi sunt cercetaţi şi în alte dosare pentru infracţiuni similare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, urmând să fie efectuate verificări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite