Călăraşi: Snopit în bătaie, fără motiv, de un jandarm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce se plimba în parcul din zona 2 Moldoveni, un băiat în vărstă de 23 de ani, a fost oprit de o dubă a jandarmeriei şi fără niciun motiv, spune el, a fost luat la bătaie.

Ionuţ Stoian se afla în parcul din 2 Moldoveni, când a fost oprit de o maşină a jandarmeriei. Acesta cumpărase cinci cartoane de ţigări de la o persoană de etnie rromă, pentru a le trimite unui prieten la penitenciar.

După ce a cumpărat cele 50 de pachete de ţigări, tânărul se îndrepta spre casă. Între timp patru jandarmi au oprit lângă el şi fără să îl întrebe nimic, aceştia l-au încătuşat  şi l-au pus trântit la pământ. „Când am întrebat ce am făcut, unul dintre ei a început să ţipe la mine fără să îmi zică de ce m-au încătuşat“, a spus Ionuţ Stoian.

Cu piciorul pe cap

Unul dintre jandarmi şi-a pus masca pe faţă şi l-a băgat în maşină, începând să îl lovească cu pumnii, punându-i piciorul pe cap. În timp ce acesta îl lovea, ceilalţi trei colegi ai jandarmului îi spuneau acestuia să nu îl mai loveasă şi să îl lase în pace. Timp de 30 de minute aceştia l-au plimbat prin oraş, în timp ce acel jandarm îl lovea cu pumnii în cap, în spate. „ Mă lovea şi nu zicea decât „ taci că am boală pe tine“, îi spunea jandarmul“, a mai adăugat Ionuţ Stoian.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite