Călăraşi: Sinucigaşul din cartierul 2 Moldoveni şi-a premeditat moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au găsit în buzunarul tânărului un bilet de adio, adresat mamei sale. În câteva rânduri, Iulian Matac îi cerea să aibă grijă de fetiţa lui, însă nu explică în niciun fel gestul. În buzunarele lui s-au mai găsit câteva sute de lei, actul de identitate şi o sfoară de culoare albastră de trei - patru metri lungime.

Iulian Matac (22 de ani) doar ce se întorsese în ţară. Fusese plecat în Italia, pentru câteva săptămâni. Nu era pentru prima dată când încerca să facă rost de bani peste hotare. Din păcate, povestesc vecinii, după câteva săptămâni se întorcea acasă. Şi Daniela Constantin (21 de ani) se întorsese de curând din străinătate, în urmă cu o săptămână.

„Tatăl ei mi-a spus că i-a trimis bani ca să se întoarcă în ţară acum o săptămână. Spunea că nu au bani nici de drum“, a povestit vecina familiei, Tudoriţa Mihailov. Femeia spune că s-a întâmplat ceva ciudat miercuri în apartamentul celor doi.

Împreună de şapte ani

Cei doi sunt împreună de şapte ani. Nu aveau serviciu stabil. Ei locuiau în apartamentul compus din două camere de la ultimul etaj al blocului din cartierul mărginaş al Călăraşiului  împreună cu tatăl fetei Gheorghe Constantin.

Scandalul dinaintea tragediei

Cearta în apartamentul 11 de la blocul din cartierul 2 Moldoveni, spun vecinii, a început la prânz. Din apartamentul lor se auzeau ţipete, însă vecinii se obişnuiseră cu astfel de zgomote. Un bărbat povesteşte că pe la ora 14.00 s-a auzit o buftinură puternică şi apoi gemetele lui Iulian. Apoi, pe scări s-au auzit paşi. Se pare că era tatăl fetei, Constantin Gheorghe. Bărbatul a spus mai apoi vecinilor că Iulian a încercat să-i omoare fata.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite