Călăraşi: Simulare de intervenţie pentru salvarea de vieţi omeneşti FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Primăriei au împărţit pliante pentru cetăţeni
Angajaţii Primăriei au împărţit pliante pentru cetăţeni

Autorităţile şi-au testat azi, în zona Orizont, viteza de reacţie în cazul unei  situaţii deosebite: o simulare de intervenţie pentru salvarea de vieţi omeneşti în cazul unui viscol.

Tema acestei activităţi este bazată pe organizarea măsurilor de intervenţie în cazul unor condiţii meteo deosebite, care au provocat o furtună de mare intensitate, însoţită de precipitaţii sub formă de lapoviţă, ninsoare şi viscol, ce a afectat oraşul.

image

Angajaţii Primăriei au împărţit pliante pentru cetăţeni, ca fiecare dintre ei să ştie ce trebuie făcut în timpul situaţiilor de urgenţă. Prin aceste pliante  s-au dat câteva sfaturi: orice foc în interiorul sau în exteriorul locuinţei trebuie supravegheat, copiii trebuie să fie supravegheaţi în permanenţă pentru a nu se juca focul, se interzice folosirea sobelor şi mijloacelor electrice sau centralelor termice cu gaz cu defecte sau improvizaţii.La exerciţiu s-a putut vedea cum s-ar proceda în timpul căderii unui pom, dacă unei persoane i se face rău şi cât de rapizi sunt angajaţii de la Ambulanţă.

image
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite