Călăraşi: Simulare de incendiu şi accident de muncă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi, la ora 11.00,  a avut loc un amplu exerciţiu pentru a observa felul în care pompierii, jandarmii şi serviciul de ambulanţă intervin în cazul unui incendiu şi al unui accident de muncă.

image

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi a desfăşurat un exerciţiu tactic de cooperare în municipiul Călăraşi, la un obiectiv identificat ca sursă de risc, respectiv S.C. Minosan Cons S.R.L.(fostă Romply Prod), societate al cărei domeniu de activitate constă în fabricarea de furnire si a panourilor de  lemn.



La acest exerciţiu tactic au participat cadre ale I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi, reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cât şi personal din cadrul Serviciului judeţean de Ambulanţă Călăraşi.

image



Tema exerciţiului tactic de cooperare a vizat: modul de acţiune al tuturor forţelor cu atribuţii în managementul situaţiilor de urgenţă în cazul producerii unor incendii la fabricile de prelucrare a lemnului in zona de competenţă a  I.S.U.J. “Barbu Ştirbei” şi asigurarea unui răspuns coordonat al tuturor structurilor cu atribuţii de intervenţie la nivelul judeţului în cazul producerii unor accidente colective cu manifestări deosebit de rapide si efecte limitate in timp, având ca rezultat mai multe victime .

image
image
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite