Călăraşi: Simona Constantin, pasionată de pian şi fotografie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar 17 ani, tânăra are deja două expoziţii de fotografie, a obţinut Locul 2 la olimpiada naţională de română în clasa a -IX-a şi în clasa a -VII-a a luat locul 3 la olimpiada naţională de matematică. De 10 ani cântă la pian.

Pasiunea pentru fotografie a  început de acum un an şi jumătate şi de atunci nu poate să se oprească. Are deja mii de fotografii realizate şi o parte din ele au fost expuse în toamna anului trecut la o Expoziţie Caritabilă şi anul acesta, în martie, la Saloanele Fotografice. Are 4 aparate de fotografiat cu film şi unul digital în valoare de 2.000 de lei. „Fiecare aparat are ceva special şi îmi place să iau cadre cu fiecare din ele.

Aparatul digital l-am cumpărat cu banii obţinuţi din bursa de merit de la Tenaris“, spune mândră Simona Constantin. Pentru că este o elevă cu rezultate foarte bune aceasta beneficiază de o bursă de studiu de 1.000 de lei de la SC TENARIS.

10 ani de pian

Încă de la grădiniţă a început să cânte la pian şi a studiat la Şcoala de Muzică. „Am fost extrem de încântată când mi s-a prezentat pianul şi mama mea a fost de acord să iau lecţii“, spune ea. După ce a terminat clasa a-VIII-a a renunţat la pian pentru că avea foarte mult de învăţat, însă acum vrea să înceapă iar studiile. „Vreau să cânt din nou. Mi s-a făcut dor de pian şi voi începe iar lecţiile “, spune Simona. Aceasta a studiat o jumătate de an şi chitara.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite