Călăraşi: Şi-a dat singur foc la casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a fost provocat de proprietarul locuinţei Foto:Arhivă
Incendiul a fost provocat de proprietarul locuinţei Foto:Arhivă

Un bărbat cu probleme psihice a provocat un incendiu de proporţii după ce a dat foc unor materiale textile. Focul s-a extins de la debaraua unde acesta a dat foc hainelor, către întreaga locuinţă.

Două echipaje de pompieri au fost solicitate să intervină pe raza localităţii, pe strada Sulfinei, bloc I 18, pentru a stinge un incendiu la un apartament  care aparţinea lui Ioan D. La sosirea pompierilor incendiul cuprinsese întreaga debara a locuinţei.

Potrivit cercetărilor efectuate de pompieri la faţa locului, focul a fost provocat de proprietarul locuinţei. Bărbatul în vârstă de 54 de ani are probleme psihice şi a aprins intenţionat câteva  haine aflate în debaraua apartamentului, de acolo, focul extinzându-se la tot apartamentul.

Stingerea focului care cuprinsese tot apartamentul a fost extrem de dificilă şi pompierilor le-au fost necesar aproape o oră pentru a lichida incendiul.

Bărbatul, salvat de pompieri

Un echipaj SMURD i-a acordat bărbatului primul ajutor acesta fiind intoxicat cu fum. I-au administrat oxigen şi l-au transportat de urgenţă la spital.     

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite