Călăraşi: Show muzical pentru copii şi adolescenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii de la „Flores Campi“, vor interpreta 16 piese muzicale
Copiii de la „Flores Campi“, vor interpreta 16 piese muzicale

Spectacolul este pus în scenă de 14 artişti de la Cercul de Muzică Flores Campi, din Călăraşi.

Grupul „Caravana Toamnei“, din cadrul Flores Campi, format din şapte copii cu vârste între 5 şi 10 ani, a susţinut, azi, la ora 10.00, un show muzical pentru piticii de la Grădiniţa „Prichindel“. Diseară, la spectacolul pentru adolescenţi „Întâlnire la...show“, susţinut de elevii cu vârste între 12 şi 18 ani, de la cercul Flores Campi, vor fi interpretate 16 piese muzicale. Spectacolul are loc la sala Consiliului Cultural Judeţean. Pe 19 noiembrie 2010, tot la ora 10.00, spectacolul va fi repetat. Biletul de intrare costă 5 lei.

Experienţă

Vreme de 10 ani, copiii de la „Flores Campi“  au avut o activitate intensă: participări la spectacole organizate de către Centrul Cultural Judeţean, precum şi la festivaluri cu caracter naţional şi internaţional cu multe apariţii în emisiuni de radio şi televiziune.
Un eveniment îl constituie şi participarea la realizarea filmului „Dramaticus“, alături de mari artişti ai scenei româneşti. „Copiii au foarte mult talent şi avem numeroase premii câştigate. Tot timpul noi pregătim diverse spectacole. Vrem să bucurăm pe toată lumea cu melodiile şi dansurile noastre“, a explicat profesorul Alexandrina Boranda.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite