Călăraşi: Doru Octavian Dumitru nu a mai susţinut spectacolul programat aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artistul va susţine un spectacol la Centrul Cultural Judeţean
Artistul va susţine un spectacol la Centrul Cultural Judeţean

Ceea ce se anunţa un spectacol exploziv, a fost un eşec. Doru Octavian Dumitru nu a mai urcat, aseară, pe scena Centrului Cultural Judeţean, deoarece s-au vândut doar 12 bilete din cele 240 existente.

Înainte de retragerea sa din showbiz, Doru Octavian Dumitru a gândit un spectacol interesant, intitulat „Spumă de râs“, pentru fanii lui, dar şi pentru cei care nu-l plac. Comicul promite un spectacol senzaţional cu muzică, dans şi multe „porţii de râs“.  Artistul a mai fost la Călăraşi pe 26 noiembrie 2009 unde a prezentat spectacolul „Glezne de Râmă“.

În 2009, sala plină

„Spectacolul a fost inedit, iar sala a fost plină, călărăşenii l-au aşteptat, anul trecut, cu braţele deschise. Preţul biletelor a fost de 25 de lei pentru categoria I, iar pentru VIP a fost de 35 de lei“, a spus Liviu Anghel, directorul Centrului Cultural Judeţean. Deşi anul trecut sala a fost plină, anul acesta, călărăşenii nu s-au mai înghesuit să-l vadă pe umoristul Doru Octavian Dumitu. Preţul unui bilet a fost 40 de lei, lucru care nu i-a încântat.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite